Sky Katz Praat Rap Van Kanye West, Premières ‘Zoals Dit’ Video Met Lil Tjay: Exclusief

Bobby Quillard
Sky Katz

‘Mensen een etiket op me. Ik ben erg trots op Disney, ik ben niet te bestrijden. Dat betekent niet dat ik een klein meisje, die is niet moeilijk at all.’

Sommige van jullie hebben gezien Hemel Katz rappen voor Kanye West aan het einde van de vorige maand, terwijl anderen onder haar fans misschien al kennen haar als Tess op Disney ’s Raven’ s Huis. Één van beide manier, het hare is een naam die je gaat horen uit voor een lange tijd in de entertainment wereld.

De multi-getalenteerde tiener sensatie kreeg haar beginnen te rappen op America ‘ s Got Talent terug in 2016, waar jurylid Simon Cowell noemde haar “de coolste 11-jarige in de wereld.” Hip-hop diep in haar bloed, als zowel van de Hemel ‘ s ouders waren trouwe fans van artiesten als Nas en Biggie Smalls opgroeien in de wijk Queens. Ze overgebracht die dezelfde liefde voor het genre naar hun vertrouwen dochter, terwijl de opvoeding van haar op Long Island, waar ze bracht haar formidabele jaar, voordat hij tot nu opgesplitst haar tijd in Los Angeles.

De 14-jaar-oude afbreken trapt af in 2019 met een explosieve samenwerking, als ze teams met ontluikende collega NY rapper Lil Tjay voor “Zoals Dit.” De potentiële bop vindt Katz spugen een catchy hook, terwijl de sneakerhead gaat de bal naar de Prins van New York, die glijdt over de uptempo productie met gemak voor een slam dunk helpen.

Sky zegt het fotograferen van de visual met Spike Tarantino was een aangename ervaring. “We hadden een leuke tijd. Iedereen was er een hype en het was alle goede vibes. Het was op de Brooklyn Dierentuin en een speeltuin voor volwassenen”, zegt ze. “Er waren zo veel mogelijkheden voor de visuals. Het was hard werken, maar het kwam dope en het was de moeite waard.”

Check out de dans-zware “Als Dit” video-debuut met een Billboard, hieronder. Na de sprong, de part-time basketbal speler details van haar bold carrière, het onwaarschijnlijke scenario dat heeft geleid tot haar rappen voor Kanye West op een record store in Los Angeles, de afweging van een kind-actrice en een rapper en nog veel meer.

Hoe heb je je start in de entertainment wereld?

Sky Katz: ik heb mijn start op America ‘ s Got Talent. Ik klopte op dat er in 2016. Ik ben momenteel [acteurs] Tess op Raven ‘ s Huis, dus dat is waar de meeste mensen kennen mij van, of, meer recent, een virale video van mij rappen te Kanye [West].

Wat was uw eerste kennismaking met hip-hop?

Mijn ouders zijn beide opgegroeid in Queens. Ze hebben een hart gewoon vol van hip-hop en stelde me voor. Ik viel gewoon in liefde met het. Ik wilde de muziek als de muziek waren ze het introduceren van mij, en ik wilde het hebben dezelfde leuk effect ik zag het op hen. Ze had altijd zo leuk en voelde de muziek. Ik wil dat de anderen het gevoel dat ik met mijn muziek.

Welke artiesten luister je?

Ik hou van Biggie. Ik heb twee records op Amoeba Records, Biggie ‘ s Grootste Hits en Nas-Illmatic. Mijn manager heeft me een vinyl-speler van Urban Outfitters. Ik hou van Eric B & Rakim. Nieuwere rappers, mijn favoriet is altijd Nicki Minaj. Ik hou van A$AP Rocky, Tyler, The Creator, J. Cole, en Russ. Ik zou gaan voor altijd.

Wanneer ben je beginnen met posten betrekking tot nummers online?

[Nicki Minaj] vers op “Monster” en Lil Mama ‘ s “lipgloss” waren enkele van de eerste. Dit was meer dan twee jaar geleden. Ik heb altijd al rappen, maar dat soort begon alles.

Lopen me door het creatieve proces voor de nieuwe video “Zoals Deze” featuring Lil Tjay.

Mijn DJ is [Tjay] familie DJ voor jaren. Hij zei: “ik liet Lil Tjay uw muziek en hij denkt dat je dope. Het zou dope zijn als jullie hebben samen een lied.” Wij bereikt en een studio-date…die Tjay kwam zes uur te laat aan. Mijn vader moest werken de volgende dag, maar hij is nog steeds gebleven. We eindigden vertrek om 3:30 uur, dat is typisch voor hem, maar niet als ik naar school de volgende dag. We gingen uit en het opzetten van een visual. Ik nam twee deksels terwijl ik hem op te wachten in de studio.

We raken Spike Tarantino omdat ik wist dat hij zou knallen. Dan Tjay was zelfs meer te laat om dat te schieten. Hij kwam op het moment dat we werden letterlijk verondersteld worden er door. Ik nam een groot deel van mijn dope onderdelen al. Alles gebeurt met een reden. Als hij niet te laat, zouden we niet hebben gekregen zo veel van de foto ‘ s die we kregen. Hij kwam toen hij daar, dus het is niet zo dat hij miste. We hadden een leuke tijd. Iedereen was er een hype en het was alle goede vibes. Het was op de Brooklyn Dierentuin en een speeltuin voor volwassenen.

Er waren dus vele mogelijkheden voor optiek. Het was hard werken, maar het kwam dope en het was de moeite waard. Ik wil werken met Tjay weer, maar ik zou hem vertellen vier uur voor de geplande tijd. De Prins van New York is wat hij noemt zichzelf. Hij heeft zijn eigen en heeft een koele luchtstroom. Hij is tot de volgende voor New York.

Leg me eens uit hoe je zag Kanye West in Los Angeles en uiteindelijk rappen voor hem.

Ze hebben een boerenmarkt met biologische voeding en de overkant van de straat is Amoeba Records. Ik pakte een J. Cole opnemen in mijn hand, en toen mijn oom gaat tot mij, “Dat Kanye West.” U weet niet hoe te verwerken. Hij was daar toevallig. Ik zet mijn J. Cole record en pak Gij. Vervolgens liep ik tegen hem en hij was zo mooi. Credit hem voor zijn super mooi.

We hadden een heel gesprek en ik vertel hem dat ik ben op Raven ‘ s Huis. Hij vroeg me wat ik rap over. Eindelijk, ik was als, “Is het cool als mijn oom records mij te rap voor u?” Hij stopt me aan en zegt, “Je moet rappen op de beat die wordt afgespeeld.” Het was iets wat door De Spinners. Ik luisterde naar het ritme en had zoiets van “ok, dit is licht werk.” Ik had iets wat ik wist dat ik het ging doen. Dan zie je mij verwerking in de video en ik ging naar het meteen.

Ik niet nerveus te worden. Zelfs als je niet van, ik voel me zoals je zou doen als je ging naar Kanye, maar ik heb gewoon niet. Iedereen is een mens. Hij is een superheld, maar ze zijn niet anders dan u misschien meer talent. Ik hield het chill, maar ik boog zich voor hem, want hij is van Kanye. Het was een heel gaaf moment. God zei, “Laten we strooi er iets magisch in haar dag.”

Ik voel me alsof ik dat nodig is. Er zijn bepaalde dingen die je nodig hebt. Vanuit het perspectief van mensen, soms zijn ze naar me kijken en hoor Disney en dan na te denken over een cartoon of Mickey Mouse. Mensen een etiket op me. Ik weet niet waarom. Ik ben erg trots op Disney, ik ben niet te bestrijden. Dat betekent niet dat ik een klein meisje, die is niet moeilijk. Ik heb het gevoel alsof ik moest iets dergelijks te krijgen respect van bepaalde mensen. Ik voel me alsof ik om mezelf te bewijzen, soms omdat mensen twijfelen aan mij.

Bekijk dit bericht op Instagram

zag kanye en vroeg of ik kon rap naar hem…hij zei dat ik kon, maar ik moest rap, de beat die wus spelen❗️missie volbracht 🙂

Een post gedeeld door sᴋʏ ᴋᴀᴛᴢ♡ (@skykatz) op 28 Jan, 2019 om 11:42am PST

Wat hebt u komt in 2019?

Seizoen drie is meer muziek te komen. De originele muziek en het is echt cool. Ik heb een liedje in de nieuwe Kim Mogelijke film die over te komen. Het is een nieuw nummer dat ze gaan spelen stukken wordt in bepaalde scènes. Ik heb nog niet vrijgegeven, maar het heeft een leuke rol in het verhaal. Ik werkte met de Zwaargewichten. Ze steeg naar de gelegenheid en maak dope muziek. Ik nam een nieuwe freestyle Flipp Dinero ‘ s “Leave Me Alone” en A$AP Rocky ‘ s “Loof de Heer,” die was moeilijk te stromen. Ik wilde om te komen met een ander geluid uit de A$AP ‘ s.

Ik ben van plan om een show in New York op een bepaald punt. Ik heb nog een originele song komt uit de zogenaamde “Saucy.” Ik heb seizoen 3 afleveringen van Raven ‘ s Huis. Ik heb veel meer optredens later in het jaar. Ik heb ook campagnes met Nike aan te komen. Ik ga mijn eigen merch binnenkort ook. Het is zo ontzettend dope.

Kunnen we dit jaar een album?

Ik voel me net iets te dicht in de buurt zou worden van een vier-song EP die ik zet. Het is niet binnen mijn volgende paar zetten. Mijn volgende drie dingen die ik heb komen allemaal alleen maar singles. Ik zou niet zeggen dat het echt snel. Ik heb zoveel nummers in de stash die ik kon maken van een album, maar ik wil alles geweldig. Ik ben niet in een rush, ik ben 14 en het leven.

Hebt u een eigen social media accounts?

Ik laat niemand aan mijn Instagram. Ik zou het niet laten, zelfs als een afzonderlijke post. Alles is authentiek te zijn om wie ik ben en wat ik doe. Ik ben een control freak, alles is in mij. Soms is het een job en kan je te veel te zijn, maar Instagram is mijn grootste platform en ik zou het laten [mijn fans] down als ik was niet actief. Ik doe zo veel van mijn sociale media voor hen.

Wilt u liever met het winnen van een Oscar of een Grammy?

Acteren en rapt zowel in het bezit van twee verschillende plaatsen in mijn hart. Noch zwaarder weegt dan de andere, ze zijn allebei belangrijk voor mij. Ik ben begonnen met rap, maar soms, ik leun in de richting van een richting, en dan is er keer ga ik met de andere. Ik kon niet zonder het andere. Als ik geen Raven ‘ s Home, ik heb niet het platform om de vrijlating van al deze muziek. Als ik niet al deze muziek, dan zou ik niet veel van de fans die ik doe. Ik ben dankbaar voor beide op verschillende manieren.

Wat zijn enkele van je carrière?

Ik wil de tour op een bepaald punt. Ik heb gedaan laat zien als onderdeel van Jacob Sartorius’ – tour. Weet je wat, ik zal de tour en ik zal zijn in een film. Ik heb meer award shows aan te komen. Dit citaat gaat om mij in 2019, ‘ Ieder doel dat ik bereiken, stel ik als 10 meer.” Ik weet niet wie het zei, maar dat gaat mij dit jaar.