‘Skywatch’: Ongelooflijk VFX en Een a-Lijst Cameo Versterken Dit Indrukwekkende Sci-Fi kortfilm

‘Skywatch’: Ongelooflijk VFX en Een a-Lijst Cameo Versterken Dit Indrukwekkende Sci-Fi kortfilm

Het is zeer zeldzaam dat we korte films /Film deze dagen, maar als iemand zo indrukwekkend als Skywatch komt langs, we maken graag een uitzondering. De sci-fi thriller kort is het geesteskind van de onafhankelijke filmmaker Colin Levy, die zijn baan bij Pixar Animation Studio ‘ s aan de finish zijn kort over twee tieners hackers die steken hun neus waar ze niet mogen, in de hoop om op te jagen zijn droom van een uitbreiding van het concept naar een feature-length film.

Zijn Kickstarter gefinancierde korte film debuteerde vandaag online, en het is een van de beste korte broek die ik heb gezien in jaren. Check het hieronder en lees ons interview met Heffing over het vervaardigen van de prachtige visuele effecten, het gaat om het vergrendelen van Een a-list acteur voor een cameo, en meer.

Skywatch Korte Film

Ik weet niet over u, maar ik was ongelooflijk onder de indruk van wat ik zag. Deze VFX zijn ongeveer even goed als alles dat in een moderne Hollywood-blockbuster, en het verhaal lijkt aangescherpt naar beneden en geperfectioneerd, in tegenstelling tot veel andere visueel indrukwekkend shorts die soms het gevoel alsof de filmmakers slechts schot het eerste ontwerp. En voordat we aan het interview, een snelle shout-out naar acteurs Uria Shelton (13 Redenen Waarom, op Zoek naar Alaska) en Zach Callison (Steven Universum, De Goldbergs) voor het inrijgen van de naald van goedmoedige zonder griezelig hier – dat is de harde lijn, die eenvoudig kon zijn gekruist met de verkeerde artiesten in deze hoofdrollen.

Lees verder voor onze discussie met Colin Levy over hoe dit hele project werd samen en wat hij hoopt dat er zal gebeuren.

Colin Levy Interview

Allereerst, van harte gefeliciteerd met dit project – dat ik echt gegraven. Het klinkt alsof dit is een visitekaartje in de hoop op het aantrekken van voldoende aandacht te kunnen uitbreiden dit verhaal in een volledige functie. Heb je al een full-length script geschreven?

Bedankt! Zo blij dat je het leuk vond! Ja inderdaad, vanaf het begin van deze short is ontworpen als een proof of concept voor een full-length feature. Ik maak al kort na korte meer dan tien jaar – maar Skywatch is het project waar ik me het meest vertegenwoordigt mijn smaak en de sterke punten als bestuurder, en ik zou het super opgewonden om te zien dat het zich heeft ontwikkeld in iets dat groter is.

Naast het werk op de korte, ik heb ook al schrijven de functie van een script met mijn co-schrijver Mike Sundy, die ik ontmoet heb bij Pixar. De twee van ons zijn notecarding, schetsen, schrijven en herschrijven van de functie script sinds 2015, en voor mij is het schrijven is het moeilijkste deel van dit hele project!

Het is niet een lineair proces, maar ik ben echt enthousiast over waar de functie verhaal is geland. Als we meer feedback over het script, ik weet zeker dat het zal blijven evolueren.

Laten we een sprong in de tijd naar het einde van uw korte: hoe heb Jude Law meedoen? En heeft hij interesse in het lidmaatschap van de functie versie als/wanneer (vingers gekruist) de kans op je weg komt om dit uit te breiden?

Het is te gek! Jude ‘ s cameo leek zo een longshot, en ik kan nog steeds niet geloven dat het echt gebeurd is.

Skywatch is echt onafhankelijk project gedreven door passie. We hebben geen geld of gek verbindingen, maar we hadden dit cameo rol en we hoopten dat het werk zelf zou sterk genoeg zijn om iemand aan te trekken voor het project. Dat was het voordeel van onze langzame schrijfproces: we letterlijk klaar met de film in September 2018 – behalve voor die enkele cameo schot, die bleef een storyboard! Dat gaf ons een flexibele tijdlijn, terwijl wij ploeteren op het script, om te proberen om iets te laten gebeuren.

Uiteindelijk was het een vriend van een vriend van een vriend” situatie. We waren in staat om langs een eigen link naar Judas door verschillende handen – en tot onze verbazing, hij reageerde op de korte en aangeboden om te helpen! Hij is al helemaal gul – en het was een letterlijke droom waar te krijgen om elkaar te ontmoeten en met hem te werken! Voor iemand als ik, die nog steeds probeert in te breken in de filmwereld, het betekent zoveel te hebben van zijn steun.

De functie iteratie is een hele ‘nother bal van was – zoveel te leren over hoe deze projecten bij elkaar komen. Voor nu ben ik alleen maar dankbaar zijn dat hij zijn naam leende aan de korte!

Ik lees dat je aan het werk waren bij Pixar wanneer u besloten om te vertrekken, om dit kort. Als de schrijver van dit script te gebruiken, heeft u de Pixar methodologie van het breken van het verhaal, en het bouwen van het back-up opnieuw en opnieuw? Hoe heeft het schrijfproces voor u werken?

Goede vraag! Ik heb zo veel geleerd van mijn tijd bij Pixar. Ik was er vanaf 2011 – 2016, en een van de grootste voorrechten van werken bij Pixar is dat je te zien krijgt vele iteraties van één film evolueert. Het schrijfproces is zeer vloeibaar, en iteratie – samen met interne test screenings – zijn een belangrijk onderdeel van het proces!

Ik was zeker erg beïnvloed door wat ik zag bij Pixar in termen van verhaal, ontwikkeling, met zowel de functie scenario voor Skywatch, en de korte film zelf. In feite, ik gescreend een begin van de verlaging van de Skywatch kort voor mijn collega ‘ s bij Pixar, en kreeg een aantal grote (maar brutaal!) opmerkingen! Die feedback die ons geïnspireerd tot het herstructureren van de opening van de film, en knippen een hele scène, hetgeen heeft geleid tot een aantal gerichte reshoots.

Het was een beetje pijnlijk, maar dat Pixar-achtige proces van het breken van de film apart en het terug in elkaar zetten resulteerde in een veel betere film, meer een sensatie rit, en een aantal minuten korter!

Je hebt gewerkt aan dit voor zes jaar. Hoe heeft de korte gewijzigd sinds de eerste visie, en hoe heeft de wereld veranderd rond u bijna vangst tot aan je ideeën?

Toen ik voor het eerst begon te werken op Skywatch, drone levering voelde veel meer als science fiction! Amazon ‘ s drone-bezorgservice had nog niet eens aangekondigd en nu is het oud nieuws. Nu UPS en Google Vleugel zijn al de voltooiing van de levering studies in de VS en Australië.

De wereld van de film is ook veranderd. Gewoon om te oriënteer je met de tijdlijn: schoten we dit kort voor Vreemde Dingen, voordat de MeToo beweging. Onze cultuur is snel evolueren, en voor mij, eigenlijk… Skywatch – de korte – voelt een beetje achter in de tijd. Een beetje te bekend. Het is fascinerend om te kijken naar de gesprekken zich ontwikkelen, en om deze conversaties te geven aan het werk dat we doen met de functie script.

Maar zo dramatisch als deze veranderingen zijn, wat voelt meer dramatische mij is hoe ik ben veranderd als persoon en filmmaker. Ik ben niet de man die dit schreef kort terug in 2013! Skywatch voelt als een product van een jongere, minder gegroeid mij. Vorig jaar heb ik een korte documentaire gemaakt over mijn opa, en ik was gelukkig genoeg om het te hebben gepubliceerd als een NYTimes Op-Doc. Het kon niet meer anders dan Skywatch – een zeer persoonlijk verhaal, met de hand getekend, gemaakt in slechts een paar weken en het was toch ongelooflijk emotioneel bevredigend om te doen. Zo veel als ik hou van sci-fi, zou ik ook graag blijven zoeken naar meer persoonlijke verhalen, als een filmmaker.

Heb je kijken naar een heleboel andere shorts te krijgen een stoomcursus in wat maakt het succesvol je werk? En misschien nog belangrijker, heb je leert lessen over wat niet te doen met Skywatch?

Er zijn een heleboel geweldige sci-fi shorts online vrijgegeven door de jaren heen. Ik schrokken ze – ik ben zeker een fan van het internet sub-genre, en zag een flink aantal van hen, zoals ik aan het schrijven was het kort!

Wat me wel opviel is dat veel van deze proof-of-concept shorts vertrouwen sterk afhankelijk van wereld-gebouw spektakel. Zo velen van hen uitvoeren van de visuals echt goed… maar het is een enorme uitdaging om een publiek te verzorgen over een personage, of het vertellen van een verhaal met een hart. Of ik wel of niet geslaagd mezelf, ik denk dat het verhaal ambitie komt – en ik ben blij met de balans die we gevonden hebben tonaal.

Ik heb ook gemerkt dat terwijl veel van deze shorts zijn uitgebracht op de bekendheid en explosieve bekijk telt – en sommige hebben geleid tot Hollywood aanbiedingen – zeer weinig lijken daadwerkelijk te maken aan het zilveren scherm als dat van de originele films. Ik verwacht niet dat Skywatch naar anders – het is moeilijk om een film gemaakt – maar ik wilde mezelf de beste kans door de besteding van de tijd aan het ontwikkelen van een boeiende functie script bij de korte.

De visuele effecten zijn een aantal van de beste die ik ooit heb gezien in een korte film. Kan je spreken over het ontwerp-proces voor de VFX-zware elementen van de korte, als de NexPort levering systeem en de drones? En hoe lang duurde het post-productie proces duren?

Dank u wel! Erg trots op de visuele effecten in Skywatch – en het team waarin ze zijn gemaakt, geleid door mijn VFX Supervisor Sandro Blattner. Het vroege ontwerpproces was het bijzonder leuk te stel je de meest naadloze implementatie van drone levering. Hoe zou kijken vanuit een technisch perspectief? Hoe kan een drone–to–pneumatisch–buis systeem geschikt voor een gestandaardiseerde pod?

De meeste van de definitieve ontwerpen werden gemaakt door Industrieel Ontwerper Matt Bell, die onderzocht ontelbare variaties van de levering drone, NexPortal apparaat en andere onderdelen van het systeem.

Kunt u mij vertellen een beetje over je invloeden voor dit project, zowel vanuit een verhaal en een visuele perspectief?

Ik hou van de achterruit en Disturbia, en probeerde peper in een beetje van die voyeuristische spanning in mijn short. Ik hou ook van de Aanval van de Block en hoe het erin geslaagd is om zowel geaard en plezier. Van een genre standpunt (conspiracy thriller!), Ik denk dat ik het meest beïnvloed door Minority Report, dat zal altijd een van mijn favoriete films ooit.

Ik voel me als de short heeft een aantal tinten van de jaren ’80 Amblin films die ik opgegroeid, maar in tegenstelling tot een aantal andere projecten die ik zou kunnen wijzen om dat proberen te vangen die toon, dit voelt niet alsof het een overdosis nostalgie. Kunt u praten over het vinden van een evenwicht tussen eerbetoon en de oprichting van uw eigen zaak?

Waar! Hm. Voor mij, als een filmmaker, ik wil het ware verhaal wat ik vertel. Trouw aan de personages en de unieke wereld van dat verhaal. Ik denk dat het kan interessant zijn te laag in nostalgische elementen voor het belang van de toon of stijl, maar voor mij moet een goed verhaal motivering. Sinds Skywatch vindt plaats in de nabije toekomst, ik wilde alleen maar om trouw te blijven aan de elementen die zijn biologische naar die wereld en het verhaal.

Op hetzelfde moment, ik denk dat mijn favoriete films natuurlijk invloed op mijn werk, en soms ben ik verrast door wat te zien. Ik waardeer oprecht kind-gerichte verhalen die een gevoel van omvang en avontuur…mijn top-favoriete-films zijn The Iron Giant en E. T.. ik was zeker niet bewust kanaliseren Amblin, maar opgegroeid met de films – ze zijn duidelijk beïnvloed Skywatch, en mijn gevoeligheden in het algemeen!

Wat moet ik weten over Skywatch dat we nog niet gesproken hebben over toch?

Mijn fantastische team! Zo veel mensen vrijwillig hun tijd en energie om mee te helpen aan dit project en omdat zij onbetaald, ik hoef alleen maar te schreeuwen dat ze uit! Ik heb gewerkt met mijn producer Andre Danylevich en VFX Supervisor Sandro Blattner sinds we elkaar ontmoetten op SCAD 10 jaar geleden. Mijn DP Adam Habib is een vriend van Pixar, onze 3D Leiden Pawel Somogyi is een lange-afstand vrijwilliger van Polen. Bijna 500 mensen steunden de korte film op Kickstarter. Uiteraard is er een honderd meer namen naam – gewoon kijken naar de credits! Super dankbaar voor alle steun die ik heb gekregen de afgelopen jaren, en ik ben trots op wat we in staat waren om af te trekken samen, met slechts een bescheiden middelen.