Sophie Turner overwogen zelfmoord tijdens de vroege Spel der Tronen fame

Sophie Turner overwogen zelfmoord tijdens de vroege Spel der Tronen fame

Sophie Turner “gebruikt om na te denken over zelfmoord” tijdens de vroege dagen van haar ‘Game of Thrones’ roem, na de sociale media kritiek kreeg op haar.


MIX


DELEN


DELEN


TWEET


PIN

Sophie Turner “gebruikt om na te denken over zelfmoord” tijdens de vroege dagen van haar ‘Game of Thrones’ fame.

Sophie Turner

De 23-jarige actrice sterren als Sansa Stark in het HBO fantasy drama en ging door haar veel van zijn tienerjaren op de show, en heeft gezegd dat het zijn van een high profile sterren terwijl het gaan door de puberteit liet haar worstelen met een depressie, als ze constant zorgen maakt over haar imago.

Ze zei: “ik denk dat het alleen maar ging naar beneden, toen ik begon te raken puberteit, echt de puberteit al op, zoals 17 en mijn metabolisme vertraagt enorm, ik was het verkrijgen van gewicht en dan was er nog de sociale media-aandacht. Zie je tien goede commentaar en je negeert ze. Een negatieve reactie en het net gooit u weg.

“Mensen zeiden: ‘Damn Sansa opgedaan 10 pond’ of ‘Sansa-behoeften te verliezen 10 pond’, ‘Sansa’ s got vet’. Ik zou gewoon zeggen: ja, ik ben spotty, ik ben vet, ik ben een slechte actrice en ik geloofde het.”

En de blonde schoonheid geeft toe dat ze had een “rare fascinatie” met een zelfmoord op het moment, maar niet geloven dat ze ooit in staat zou zijn haar eigen leven genomen.

Ze voegde eraan toe: “Het is raar ik zeggen ik was niet depressief toen ik jonger was, maar ik gebruikt om na te denken over zelfmoord veel. Ik weet niet waarom, maar misschien was het toch een vreemde fascinatie ik gebruikt te hebben, ja ik gebruikt om na te denken over, maar ik denk niet dat ik zou ooit heb meegemaakt.”

Nu, Sophie zegt dat ze zich beter voelt over zichzelf, en de credits die haar verloofde Joe Jonas met het geven van haar een nieuwe self-liefde.

Het spreken van Dr. Phil op zijn podcast ‘Phil in de Blanks’, zei ze: “ik ben met iemand, dat doet me beseffen dat ik een aantal verlossende kwaliteiten en als iemand je vertelt dat ze van je houden dagelijks het maakt je echt bedenken waarom dat is, ik denk dus dat maakt je houdt jezelf een beetje meer.”

Tagged in Joe Jonas