Spel Der Tronen ster Sophie Turner blijkt roem maakte haar suïcidale

SubscribeSee onze privacy noticeMore newslettersThank u voor subscribingWe meer newslettersShow meSee onze privacy noticeCould geen abonnement, probeer het opnieuw laterInvalid e-Mail

Spel Der Tronen ster Sophie Turner heeft geopend op hoe fame liet haar het overwegen van zelfmoord.

De Sansa Stark actrice – die werd geworpen in de succesvolle HBO-serie in de leeftijd van 13 – herinnerde zich hoe die opgroeide in de spotlight negatief beïnvloed haar geestelijke gezondheid tijdens een openhartig chat op Dr. Phil ‘ s podcast, Phil in de lege plekken op dinsdag.

Nemen over hoe ze werd gefixeerd met de kritiek die ze zou ontvangen van een jonge leeftijd, die opgenomen trollen noemt haar “spotty,” vet” en “een slechte actrice,” Sophie beleden: ‘ik geloof het gewoon.

“Ik zou krijgen [de kostuum afdeling] te draai mijn korset veel. Ik heb zeer, zeer zelfbewust”.

Sophie Turner openhartig geopend op haar geestelijke gezondheid
(Afbeelding: DR. PHIL / YOUTUBE)

Sophie speelde in een Spel Van Tronen sinds leeftijd 13
(Afbeelding: HBO)

Het spreken van hoe haar depressie invloed op haar, ze ging verder: “ik had geen motivatie om iets te doen of uit te gaan.

“Zelfs met mijn beste vrienden, ik zou niet willen om ze te zien… ik zou huilen en huilen en huilen. Gewoon om te veranderen en te kleden, zei ik, “ik kan dit niet. Ik kan niet naar buiten gaan. Ik heb niets dat ik wil doen.”‘

Sophie vertelde Dr. Phil dat ze voor het eerst had suïcidale gedachten op een jonge leeftijd.

“Het is raar. Ik zeg dat ik niet heel erg depressief toen ik jonger was, maar ik gebruikt om na te denken over zelfmoord een stuk toen ik jonger was. Ik weet niet waarom maar,” ze dacht na.

Sophie Turner onthuld hoe ze zouden geloven dat sociale media trollen
(Beeld: Charles McQuillan/Getty Images)

“Misschien is het gewoon een rare fascinatie ik gebruikt om te hebben, maar ja, ik gebruikte om te denken over.

“Ik denk niet dat ik ooit zou hebben doorgemaakt. Ik weet het niet”.

De actrice redeneerde dat haar geïsoleerde tiener jaar op de set met bijna pal en co-ster Masie Williams zou ook als “destructief”.

“Ik heb een vriend, Maisie die was op de show met me, ze is net een jaar jonger dan ik en we groeiden samen op. Ze was mijn beste vriendin, en ze was de enige die ik echt verteld over alles,” zei ze.

Sophie gecrediteerd Joe Jonas voor om haar te helpen het beheer van haar depressie
(Afbeelding: SplashNews.com)

“Maisie en ik gebruikte om het te doen [buiten] samen. Ik denk dat de vrienden met elkaar is destructief omdat we van plan waren door het zelfde ding.

“We thuis zouden komen van instellen, gaat u naar een Tesco, een kleine supermarkt, aan de overkant van de weg en net iets te eten. Wij gaan terug naar onze kamer en eten in bed. We hebben nooit socailised voor een paar jaar.”

Spreken over hoe ze nu in therapie en medicijnen, Sophie emotioneel geopenbaard dat was ook te danken aan haar pop-star verloofde Joe Jonas dat ze heeft geleerd om aan te pakken van haar depressie.

“Ik hou me nu af, of meer dan ik vroeger,” zei ze. “Ik ben nu met iemand, dat doet me beseffen, weet je, dat heb ik enkele verlossende kwaliteiten, denk ik, en als iemand je vertelt dat ze van je houden elke dag, het doet je beseffen waarom dat is, en ik denk dat het maakt je houdt jezelf een beetje meer.”

* Samaritanen (116 123) biedt een 24-uurs service beschikbaar elke dag van het jaar. Als u de voorkeur geeft om op te schrijven hoe je je voelt, of als je je zorgen maakt over het feit dat op de telefoon, kunt u e-mail Samaritanen in jo@samaritans.org

Lees Meer
Showbiz editor ‘ s picks

  • Ulrika zweert seks

  • Emma Bunton onthult waar Mel B is

  • Kerry Katona ‘ s mes horror

  • Chique en Meghan het ‘geheime vriendschap’