St Vincent ‘ s nieuwe liefde ideeën

St Vincent ‘ s nieuwe liefde ideeën

St. Vincent ‘ s ideeën van de liefde zijn veranderd over de jaren.


MIX


DELEN


DELEN


TWEET


PIN

St. Vincent ‘ s ideeën van de liefde hebben veranderd.

St. Vincent

De 37-jarige zanger, die eerder gedateerd Cara Delevingne voor twee jaar en werd later romantisch gekoppeld met Kristen Stewart gebruikt om te geloven dat de emotie was een “maniac dance”, maar denkt niet dat als dat “meer”.

Gevraagd wat liefde voelt, zei ze: “ik denk dat het de manische dans van verlangen en nodig hebben, willen en moeten, van bezit en verdreven. Ik denk dat dat niet meer.”

Het ‘Los Tijdloze’ singer – wiens echte naam is Annie Clark – toegelaten zij vindt het moeilijk om te ontspannen, maar als ze niet krijgen wat vrije tijd, haar guilty pleasure is het afstemmen van de UFC-gevechten.

Ze toegelaten tot De krant the Guardian: “ik hou van het Ultimate Fighting Championship. Als de waarheid, is putty en alle dingen schijnen in de verkoop, ik vind dat twee atleten kunnen krijgen in een ring, en wie harder werkt, meer zand, en wil het meer, wint.”

St. Vincent was links doodsbang na de landing in Texas na een vlucht en het realiseren van haar tas was met politie – en ze had nog een oude partij van paddo ‘ s naar binnen.

Ze herinnerde zich: “ik landde in Texas met een aantal lange verlopen paddo’ s in mijn tas gecontroleerd en dat ik het zou vergeten. Mijn tas niet op de bagage claim en toen ging ik om het op te halen, het was in een afgezet gebied met een politieagent en een duitse herder te wachten.

“Ik was liep naar hen aan het denken, ‘Dit zijn mijn laatste adem van de vrijheid; het is een goede rit, zeg Mama ik hou van haar.’

“Toen ik pak mijn tas, de officier en de hond verplaatst naar me toe… en dan langs me heen en bleef hun vegen.”

Tagged in Kristen Stewart
Cara Delevingne
St Vincent