Tiffany Haddish bevestigt Netflix speciale details

Tiffany Haddish bevestigt Netflix speciale details

Tiffany Haddish is het aanbieden van een “verjaardag geschenk aan de wereld” in de vorm van een Netflix speciale, ‘Black Mitswa’, die het land op haar verjaardag, 3 December.


MIX


DELEN


DELEN


TWEET


PIN

Tiffany Haddish is het aanbieden van een “verjaardag geschenk aan de wereld” in de vorm van een Netflix-special.

Tiffany Haddish

De ‘Meisjes’ Reis actrice zet 40 op 3 December en zal in het teken van de grote dag met de release van ‘Zwarte Mitswa’, een originele eenmalige show waarin ze “nadenken” over haar leven en roem.

Een aankondiging van de show vermeld: “Met haar is vet en barri√®re-het breken van het merk van de komedie, Tiffany reflecteert op roem, de ontvangst van haar erfdeel,’ de waardevolle lessen die je leert bij het verhogen van het zelf, dat tijd kreeg ze een jumpsuit uit de ene en enige…Beyonc√©, haar beruchte oudejaarsavond instellen, en meer.”

Tiffany toegevoegd op haar eigen Instagram account: “Dat klopt y’ all jullie zijn allemaal uitgenodigd in mijn Zwarte Mitswa het mijn Verjaardag Geschenk aan de wereld. u afhalen op Netflix, December 3rd (sic)”

Tiffany, wiens vader was een Joodse vluchteling uit Eritrea, terwijl haar moeder was een Amerikaanse Jehova ‘ s Getuige – ook legde ze wilde “eer” van haar erfgoed met de show.

Ze zei in een video gedeeld op Instagram: “Wat bedoel je dat je zwart bent en je een bat mitswa, Tiffany?’ Nou, ik weet niet of y ‘ all weten dit over mij, maar ik ben Joods. Ik ben Joods DNA.

“En omdat van mijn vader, ik wil om hem te eren en onze voorouders, en ik wil iets te doen, dat is een groei en volwassenheid. En ik wil leren. Dat is wat ik heb op deze planeet te doen is leren, en het Jodendom is alles over!

“Het is mijn zwarte mitswa, baby! Ze is gegroeid, en ze klaar!”

De Nacht van de School’ sterren op het onlangs onthulde ze is het leren van het hebreeuws voor haar bat mitswa ceremonie.

Ze zei: “ik ben gaan lezen uit de Torah en alles.”