Trent Reznor is een vader opnieuw

Trent Reznor is een vader opnieuw

Trent Reznor een vader voor de vijfde keer in het weekend.


MIX


DELEN


DELEN


TWEET


PIN

Trent Reznor is uitgegroeid tot een vader voor de vijfde keer.

Trent Reznor

De Nine Inch Nails-frontman – die al Lazarus, negen, Balthazar, acht, een vier-jaar-oude zoon, wiens naam niet openbaar is gemaakt, en Nova, drie, met vrouw Mariqueen Maandig – toegelaten is hij nog niet veel kans gehad om te verwerken het nieuws zijn band te worden ingewijd in de Rock and Roll Hall of Fame, want hij had een paar hectische dagen door de nieuwe toevoeging aan zijn gezin.

De vraag of hij weet wie hij wil het graag inwijden NIN in de hal, zei hij: “Nee. Zoals ik al zei, dit is nog steeds van verse informatie. En ik had net een nieuwe baby in het weekend. Veel van de actie hier… in 2020 te beginnen met een big bang.”

De 54-jarige rocker is nog steeds “in shock” met de Hall of Fame nieuws, want dit was de derde keer dat Nine Inch Nails had gemaakt van de shortlist, zodat hij verwachtte worden weer teleurgesteld.

Hij vertelde Rolling Stone magazine: “ik ben vrij freaked out. Ik ben helemaal in shock.

“Ik ben eigenlijk best verrast. Als ik terug kijk op hoe Nine Inch Nails zijn ontvangen, het lijkt altijd alsof we vallen tussen de mazen of we niet in deze categorie of ‘dat ding’.

“Ik weet niet of het is een afweermechanisme, maar ik ging er gewoon van uit dat we zouden verblijven in die categorie, dus ik ben aangenaam verrast om ons te zien, erkend. Het voelt best goed.

“Ik ben een beetje opgelucht omdat ik dacht dat dat elk jaar voor de rest van mijn leven, ik zou een nieuwe teleurstelling herinneren me, ‘Je bent niet goed genoeg.’ “

De toetreding tot Nine Inch Nails in wordt opgenomen dit jaar zal het te laat Whitney Houston, Depeche Mode, T-Rex, The Doobie Brothers en overleden rap legende van De Beruchte B. I. G.

Whitney, De Beruchte B. I. G. – echte naam Christopher Wallace – en late Doobies drummers Michael doet het minder en Keith Knudsen en elk lid van de T. Rex – die werden geleid door Marc Bolan – naast drummer Bill Legende zal worden ingewijd postuum.

De zes inductees verslaan van de 10 andere handelingen – Pat Benatar, Dave Matthews Band, Judas Priest, Kraftwerk, MC5, Motorhead, Rufus met Chaka Khan, Todd Rundgren, Soundgarden en Thin Lizzy – die op de stemming lijst, maar niet genoeg stemmen om het door te maken.

De 2020-Rock en Roll Hall of Fame inductie ceremonie zal worden gehouden op de Openbare Auditorium in Cleveland, Ohio, op Mei 2, 2020 en zal de lucht live op HBO en SiriusXM-Rock en Roll Hall of Fame radio station.

Tagged in Trent Reznor