Tyler Perry geeft toe ‘dat loopt van de armoede’

Tyler Perry geeft toe ‘dat loopt van de armoede’

Amerikaanse ster Tyler Perry heeft toegegeven dat hij “loopt van armoede” tijdens de eerste jaren van zijn carrière.


MIX


DELEN


DELEN


TWEET


PIN

Tyler Perry is “running from armoede” tijdens de eerste jaren van zijn carrière.

Tyler Perry

De 50-jaar oude ster – die is nu een van de best betaalde mensen in de entertainment industrie, heeft toegegeven dat zijn niet aflatende moeite waard ethiek komt voort uit zijn bescheiden begin in New Orleans.

Tyler – die is met zijn partner, model Gelila Bekele, sinds 2009 – gedeeld: “Voor 10, misschien 15 jaar, ik ben verloren in de waanzin van het. Ik wilde niet de datum, ik wilde geen kinderen, ik wilde niet iets totdat ik bereikte een plaats, waar ik voelde financieel comfortabel. Ik was van armoede.”

Op de vraag of hij nu voelt financieel comfortabel, vertelde hij de krant van de Tijden: “Nee. Ik voel me nog steeds onveilig zijn, zoals ik ben nog steeds te dicht bij het.

“Ik weet het, het is te gek. Ik kon stoppen met werken nu, leven de rest van mijn leven en nooit zorgen hoeft te maken over een cent, maar ik voel me nog steeds ik ben niet ver genoeg.”

Ondanks zijn bekendheid en invloed, Tyler heeft geen wens om in de politieke wereld.

De filmmaker zei dat zijn houding ten opzichte van de politiek is vergelijkbaar met die van zijn showbiz pal Oprah Winfrey, die heeft ook zijn aangespoord om meer betrokken te raken bij de besluitvorming.

Hij legde uit: “Om dezelfde reden Oprah zou het niet: de misselijkheid, de vervuiling van de leugens.

“Iedereen die gaat in het wie het echt wil om het goede te doen wordt levend opgegeten. Het is gewoon een donker en vervelende zaken, vooral nu – ik heb nog nooit zoiets gezien in mijn 50 jaar.

“Het zou te veel kosten voor mijn ziel, het leven, de geest. Ik zag uit de eerste hand wat Michelle en Barack ging door. Het zien van de tol die nam ze, ik zou niet willen dat aan iedereen.”

Tagged in Tyler Perry
Oprah Winfrey