Tyson Fury ontkent wordt drug bedriegen als zwaargewicht herinnert mislukte test

Abonneren Wij gebruiken uw e-mailadres alleen voor het versturen van je nieuwsbrieven. Zie ourPrivacy Noticefor details van uw gegevens bescherming rightsThank u voor subscribingWe meer newslettersShow meSee onze privacy noticeCould geen abonnement, probeer het opnieuw laterInvalid e-Mail

Tyson Fury heeft drong hij is niet een drug cheat ondanks een positieve test voor nandrolon in 2015.

De voormalig wereldkampioen zwaargewicht werd overhandigd een terugwerkende kracht van twee jaar een verbod in 2017 waardoor hij weer zijn carrière.

Hij en neef Hughie, ook een boxer, de schuld van hun hoge niveaus van de steroïden op het eten van niet-gecastreerde wilde zwijnen.

Woede niet vermelden dat in zijn autobiografie Achter Het Masker , maar houdt vol dat hij nooit heeft bedrogen.

“Van februari 2015 tot en met December 2017 een wolk van verdenking hing over mij in verband met een beschuldiging dat een hoog niveau van nandrolon had gevonden in mijn systeem en dat van mijn neef, Hughie Fury,” schrijft hij.

“Ik had om dit op te lossen voordat ik het echt kon geloven dat ik kon weer te vechten. Ik had regelmatig getest door de drugs mensen op UKAD (UK Anti-Doping), waarschijnlijk meer dan de meeste boksers, en als het geval is met hen kwam uiteindelijk tot een conclusie waren ze in staat om een serie van tests die waren negatief.

Tyson Fury werd overhandigd een terugwerkende kracht van twee jaar een verbod in 2017
(Afbeelding: Bongarts)

Lees Meer
Gerelateerde Artikelen

  • Tyson Fury opent op split met trainer Peter volgende Wladimir Klitschko winnen

“Het probleem van de verhoogde niveau van nandrolon kwam in een test in februari 2016, maar ik was niet bewust gemaakt van de mogelijke kosten tegen mij en tot lang daarna.

“Het lichaam van nature produceert nandrolon, maar de mijne had een hoog niveau voor een bepaalde reden. Ik kan categorisch staat echter dat ik nog nooit genomen welke prestatiebevorderende middelen en zal het ook nooit.

“De grote vraag die bleef nadat de zaak was opgelost was, waarom was het UKAD zo lang aan het uitzoeken. Waarom laten ze mij in het ongewisse, waardoor mensen noemen mij een drugs te bedriegen, waardoor ik om te worden vernederd als dat?”

Lees Meer
Tyson Fury ‘ s autobiografie

  • Fury opent op split met trainer

  • Fury vrouw wilde hem met pensioen te gaan

  • Fury ontkent wordt drug cheat

  • Hearn de drie-vechten plan voor Fury

De twee jaar juridische strijd van bijna failliete UKAD voordat Fury werd ontruimd om terug te keren naar de ring.

Twee eenvoudige overwinningen opzetten van een schot op wereldkampioen Deontay Wilder in een strijd die eindigde in een controversiële trekken.

Fury is ingesteld op de Amerikaanse weer in februari, maar voelt de sport geprobeerd om te schrijven hem af.

“Ik kon het niet helpen het gevoel op het moment dat andere krachten aan het werk waren op de achtergrond,” zegt hij. “Boksen is een duistere zaken en wanneer ik terugkijk op die periode, ik kan het niet helpen, maar het gevoel dat als sommige mensen het gevoel dat ze niet kon verslaan mij in de ring, ze moest me van het boksen op een andere manier.

Woede terug te nemen op Deontay Wilder
(Beeld: Getty Images)

Lees Meer
Gerelateerde Artikelen

  • Tyson Fury stuurt bericht naar Dana White aandringen van hem te krijgen in de Octagon voor UFC gevecht

“Maar God was aan mijn kant, en als God is aan uw zijde, die moet je bang voor? Niemand! Wanneer de zaak kwam tot een conclusie, de verklaring van UKAD duidelijk gemaakt dat ze niet konden vaststellen waarom had ik dat verhoogde niveau van nandrolon.

“Het geval van kosten boven € 1 miljoen in de honoraria van advocaten en het is besproken in de pers dat als ik had gewonnen van het geval – waarvan ik weet dat ik zou hebben – dan zou het mogelijk kunnen zijn linker UKAD failliet.

“Maar dat kan gemakkelijk betekende weer drie of vier jaar vechten in de rechtbank. Hoe dan ook, de zaak werd uiteindelijk goedgekeurd en ik kon serieus beginnen na te denken over het bestrijden van het opnieuw.”

Achter Het Masker door Tyson Fury is nu uit