Vera Brezjnev: “Mijn man houdt van wanneer we alleen zijn en ik heb geen kleren aan”

Vera Brezjnev siert de cover van de nieuwe Vogue Beauty. In een interview met de zangeres vertelde over zijn houding te Botox, werken samen met een psycholoog en dat haar man, componist Konstantin Meladze – als om haar te zien zonder make-up, kapsels en Naakt.16 augustus 2019 / 10:45 am Tekst: HELLO.RU / Foto: Instagram, Archieven, drukt u op service, Evgeny Smirnov

Vera Brezjnev herhaaldelijk toegegeven dat de meest mooie, stijlvolle en sexy. Maar volgens de zangeres heeft ze zich nooit gevoeld. En pas nu, op 37-jarige leeftijd, ze kon eerlijk zeggen dat dat grondig genoten.

Voelde nog nooit zo mooi als nu, in zijn zevenendertig jaar. Nog nooit zo tevreden geweest met mijn reflectie in de spiegel en zo zeker van zichzelf. Ook al hoeveel verschillende titels van de mooiste vrouwen van het land die ik heb ontvangen in alle jaren op het podium. Als een hippie – ik voel me vrij, geïmplementeerd, aantrekkelijk. Jonge meisjes, die met overmatige zorg over hun uiterlijk, wil zeggen: “Relax, het uiterlijk is zeker belangrijk, maar nog belangrijker je energie, charisma, vriendelijkheid”. Vertrouwen komt niet alleen met de leeftijd, het is een lange werken aan jezelf.

Vera Brezhneva voor Mesihovina gaf ook toe dat om lief te hebben en jezelf te accepteren hielp haar psycholoog, van wie ze enkele jaren zijn moeilijke momenten en jeugd trauma.

Voor enkele jaren had ik de begeleiding, we werkten door de ervaringen van de kindertijd, de adolescentie. Het wegwerken van al deze grieven en de psychologische knopen werd ik meer harmonieuze en gratis, en als gevolg daarvan, geleerd van mezelf te houden en dit te aanvaarden voor wat het is. Een belangrijke rol wordt gespeeld door de man die met een vrouw.

Vera Brezjnev op het festival “Warmte”

Mijn leven met Konstantin Meladze, de zanger wil niet reageren, en nog meer om iets te vertellen dat je eerlijk bent. Maar dit interview was geen uitzondering.

Ik nodig mannelijke energie. Het is belangrijk voor mij om met een sterke man die om mij geeft en ondersteunt. Mijn man over de laatste paar jaar is geworden, voor mij een echte steun. Maar in mijn leven waren er verschillende stadia. Na mijn scheiding, ik bleef alleen achter met twee kinderen en ze heeft niet gemerkt, hoe is veranderd in de vrouw die een galopperend paard zal stoppen, en alles wat ze kon. En ik besefte dat ik niet willen zijn. Ja, ik ben sterk, maar soms wilt zwak naast een sterke man. Ik vind het leuk als een man geeft een vrouw wanneer hij maakt haar complimenten en maakt haar zich speciaal voelen. Mijn man zegt dat ik de mooiste in de ochtend als ik rommelig haar en niet één gram van cosmetica. Hij houdt van het wanneer we alleen zijn en ik heb geen kleren aan, en hij kon het niet schelen als ik heb abs. En onlangs is hij stuurde mijn foto met het bijschrift: “Deze foto moet sturen in de ruimte. Dus de aliens onmiddellijk verliefd op mannen…” Na deze woorden voel ik me echt de mooiste in de wereld, het maakt niet uit als ik rimpels of niet.

Vera Brezjnev en Konstantin Meladze

Het frame van de clip “I’ m not a Saint”

Geloof ook zei ze dat ze het niet doen, plastische chirurgie en Botox ingespoten maar een keer. Volgens de zanger, om jezelf in een goede conditie helpt haar sport, waardoor de snoepjes en producten, met uitzondering van lactose.

Mijn conditie verbeterd wanneer ik geëlimineerd uit het dieet van suiker. Ik adviseer iedereen om op zijn minst proberen. Persoonlijk, ik heb het verbeterd de conditie van de huid, het immuunsysteem wordt sterker, ik denk zelfs energie verhoogd. Ik kwam erachter dat ik een gevoeligheid voor lactose, waardoor het, ik werd ook een veel beter gevoel. Ik ben niet Kohl Botox. Probeerde het eens, maar ik vond het niet leuk. Ik heb zeer actief gezichtsuitdrukkingen, in leven, en dat wil ik niet veranderen. In mijn gezicht geen vulstoffen. Mijn gezichts verhoudingen zijn niet ideaal, maar dit is harmonie.

Vera Brezhneva voor Kwik

Vera Brezjnev van de rest