Vicky Pattison onthult reden voor dieet revisie is om kinderen met een vriendje Ercan Ramadan

Vicky Pattison is gereviseerd haar dieet, na jaren van feesten op Geordie Shore.

En ze is nu bleek de reden voor haar nieuwe eetgewoonten is die ze wil gezond genoeg zijn om kinderen te hebben met haar vriendje Ercan Ramadan.

Spreken op een WW Supper Club gisteravond, Vicky verklaard: “ik ben 32 en ik wil gelukkig zijn, ik wil tevreden zijn. Ik wil niet horen dat ik dat niet kan hebben koolhydraten of een gin en tonic; ik wil niet leven zonder Haribos!

“En nog belangrijker, ik wil maken is de beste omgeving en mijn lichaam de meest gastvrije het zou eventueel kunnen worden voor een baby op een dag. Ik wil gelukkig en gezond voor wanneer die tijd komt.”

LEES MEER CELEBRITY NIEUWS

Vicky heeft yo-yoed de loop van de jaren als het gaat om haar gewicht, en ze zette zich open te stellen hoe dat ze haar gevoel.

Ze zei: “Door het grootste deel van mijn volwassen leven, mijn gewicht schommelde. Ik heb echt, echt slim en ik heb ook al een stuk groter. Achteraf was ik niet gelukkig grootte.

Bekijk dit bericht op Instagram

Deze site is beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en de dienstvoorwaarden van toepassing zijn.

Toon Meer

Sommige mensen maken je aan het lachen een beetje luider, uw glimlach een beetje groter en uw leven net een beetje beter 💙 Vandaag ik mis je… en dat heeft me aan het denken over hoe dankbaar ik ben dat ik je gevonden heb, en dat ik iemand missen. Ik hou van je @ercan_ram. Ik ben erg gelukkig om u 😍 Foto door @francesco_gili 📸

Een post gedeeld door Vicky Pattison (@vickypattison) op Jan 13, 2020 op 8:14am PST

“Wanneer ik groter was, ik voelde me niet comfortabel te gaan en te doen wat ik wilde doen, of het dragen van wat ik wilde dragen, en toen ik kleiner was heb ik ook geteld hoeveel bosbessen ik in mijn pap.”

Vicky heeft al eerder geopend over haar vruchtbaarheid reis” op Instagram, en biechtte zei dat ze was boos op zichzelf voor haar wilde feesten tijdens haar jonge jaren op Geordie Shore, ze is nu bang dat ze zal stoppen met haar van een baby.

Bekijk dit bericht op Instagram

Dit is een foto van mij op de ochtend dat ik had voor het verzamelen van mijn resultaten van de fertiliteitskliniek. Ik ben meestal heel sterk, samen zijn vrouw – maar op die ochtend voelde ik me als een bang meisje. Gekweld door de mogelijkheid dat mijn kinderlijke beslissingen over de jaren heen mogelijk hield mij van het kunnen hebben van een baby. Tot voor kort moederschap is niet iets dat ik als – het was niet een rol die ik wilde spelen. Maar sinds het draaien van 30 & bijna trouwen – sinds het gevoel alsof ik was vervalt als een persoon het verlangen om een moeder is iets dat gegroeid is in mij, ook al zijn mijn omstandigheden zijn gewijzigd – ik kon het niet uitschakelen van dat gevoel. Er is iets wakker in mij & het is onmogelijk om te negeren. Ik leefde een leven van overtollige – er is geen schuilplaats uit dat mijn meest vruchtbare dagen feesten werden goed opgenomen en uitgezonden te zien op @mtvuk – ik heb slet gedaald & down jäger over de hele wereld voor mensen kijkgenot & ik heb nog nooit ooit beschouwd als de consequenties van mijn levensstijl op lange termijn en in dit moment, toen deze foto werd genomen – ik haatte mezelf, voor egoïstisch, reckless & ontbreekt de looptijd om te zien dat ik kan worden veroorzaakt door een grote emotionele nood voor mezelf in de toekomst. Op dit moment, ik was maar al te bewust van de mogelijke gevolgen. Sinds ik mijn resultaten die ik heb getracht om een gezondere levensstijl aan te nemen, dat ik nog graag een drankje hier en daar – ik ben niet volledig op het draaien van mijn rug op gin – maar deze ervaring was een wake up call. Wil ik kinderen heb ik nodig om te beginnen op zoek naar mezelf, dus ik heb geprobeerd om beter te slapen (zonder succes tot nu toe, maar ik ben bezig met het 😂😩) goed eten & meer actief.. Het eruit zou kunnen zien heb ik al een goed werk verlegen toerag deze laatste maand, het doen van yoga op Bali & wandelen in cyprus, maar eerlijk gezegd heb ik geprobeerd om in het reine te komen met de aanpassingen die ik moet maken in mijn leven. Ik weet niet definitief als het moederschap is in mijn sterren – ik zou willen, maar we zullen moeten zien – maar wat ik wel weet is dat het verslaan van mezelf over mijn verleden niet zal helpen me zwanger, dus ik ben van plan om te stoppen en neem de controle van mijn huidige project-en positiviteit voor mijn toekomst. Vicky Pattison: Geen Filter @ 10 uur op @quest_red vanavond.

Een post gedeeld door Vicky Pattison (@vickypattison) op Oct 23, 2019 op 8:42am PDT

Het delen van een foto van zichzelf in tranen, Vicky, die onlangs onthulde ze vriest haar egss, schreef: “Tot voor kort het moederschap is niet iets dat ik als – het was niet een rol die ik wilde spelen.

“Maar sinds het draaien van 30 & bijna trouwen – sinds het gevoel alsof ik was vervalt als een persoon het verlangen om een moeder is iets dat gegroeid is in mij, ook al zijn mijn omstandigheden zijn gewijzigd – ik kon het niet uitschakelen van het gevoel.”