Vijf Rappers Verwijderd Uit het Rollen Hard op Verzoek van de Politie

10/12/2019

door

Associated Press

Jimmy Fontaine
Don Q

De organisatoren van het Rollend Luid, een hip-hop-festival plaats in New York, dit weekend, zeggen ze liet vijf rappers uit de line-up op verzoek van de politie.

De New York Times meldt dat de artiesten werden verwijderd uit de Rolling Luid festival na een New York Police Department officiële stuurde de organisatoren een brief onder vermelding van bezorgdheid over de veiligheid als de rappers op het podium.

De reizen Rolling Luid festival vindt plaats op Citi Field in Queens, op zaterdag en zondag (Okt. 12 en 13), en heeft ook grote acts als Wu-Tang Clan en Meek Mill.

De artiesten die werden gedropt zijn 22Gz, Casanova, Pop Rook, Sheff G en Don Q. De politie brief zei ze “zijn verbonden met de recente daden van geweld de hele stad.”

Don Q schuld “desinformatie” in een verklaring op Instagram.

“Ik hou van mijn stad en ik heb nooit in een bende-activiteiten of nooit problemen op een van mijn vorige shows,” schreef hij. “Ik hoop dat de stad wakker en ziet dat het annuleren van mij en mijn collega NY kunstenaars is niet de oplossing, we houden van wat we doen en willen presteren voor onze fans.”

Billboard bereikt een Rollende Luid vertegenwoordiger voor commentaar.

Bekijk dit bericht op Instagram

DIT IS MIJN GEBOORTESTAD. Ik heb net ontdekt dat ik niet kan uitvoeren op @RollingLoud morgen in mijn eigen stad te wijten aan verkeerde informatie, ik hou van mijn stad en ik heb nooit in een bende-activiteiten of nooit problemen op een van mijn vorige shows. Ik hoop dat de stad wakker en ziet dat het annuleren van mij en mijn collega NY kunstenaars is niet de oplossing, we houden van wat we doen en willen presteren voor onze fans. We zullen niet opgeven. #NYCartistsunite #Wewontbecancelled

Een post gedeeld door Don Q Tw @Donqhbtl Sc @Donq165 (@donqhbtl) op Oct 12, 2019 op 9:57am PDT