Waarom Camille Grammer ten Opzichte van Zichzelf Brett Kavanaugh op De Real Housewives of Beverly Hills

  • Door

    &

door

Chris Harnick

|

Wed., Apr. 17, 2019 7:06 AM

  • Delen

  • Tweet

  • E-mailBravo

De Real Housewives of Beverly Hills waadde in nieuwe wateren op de dinsdag, April 16 episode als ze besproken Brett Kavanaugh’s van de senaat bevestiging hoorzittingen en Dr. Christine Blassey Ford’s getuigenis beschrijft haar vermeende aanval.

Terwijl de camera ’s gerold op een groepsdiner, Lisa Rinna en Camille Grammer ging teen-tot-teen over Dr. Ford’ s getuigenis en of ze moet worden geloofd.

“Ik heb het niet over de politiek in het openbaar. Mijn moeder zei altijd tegen me dat: U hoeft geen gesprekken over seks, religie of politiek op een tafel, dus ik wist dat het zou een strijd onmiddellijk,” Kyle Richards zei in de RHOBH na de show.

Foto ‘ s

De Grootste Real Housewives Reünie Vecht

Tijdens het diner, Camille bleef standvastig in haar ondersteuning van Kavanaugh, en zei dat het een “hij zei, zei ze:” situatie. Camille zei dat ze was zelf een slachtoffer van de aanval en vergeleken zichzelf te Kavanaugh over schadelijke dingen gezegd over haar tijdens haar scheiding van Kelsey Grammer.

“Ik weet hoe het voelt om te worden ten onrechte beschuldigd en vernederd over het land, de wereld, voor lies,” Camille zei tijdens het diner.

Op de after show, Camille stond door haar gevoelens en zei dat ze voelde Kavanaugh werd op de proef tijdens zijn hoorzittingen, net zoals ze is “door de druk op en de spullen van mijn ex-man was het er over mij.”

“Ik vond dat het eerste seizoen van de Huisvrouwen en Kyle belt mij op een ‘f—koning leugenaar,’ ik was gemaakt om te kijken als deze schurk het eerste seizoen, en ik was dit vreselijk persoon en ik voelde alsof het was alles komt neer op mij en had een effect op mij als moeder. En mijn kinderen worden beïnvloed door het, en toen ik keek naar zijn kinderen over te praten, dat is wanneer het raakte me. Ik voelde me zo slecht voor zijn kinderen, omdat hij raakte een snaar op mij, wat mijn kinderen gingen door, want ik ben er geweest en mijn kinderen zijn er geweest en het maakte me alleen maar heel, heel emotioneel,” Camille zei.

De Real Housewives of Beverly Hills gaat van start op dinsdag, 9 uur op de Bravo.

(E! en Bravo zijn beide onderdeel van de NBCUniversal familie.)