Whitney Port: ik heb ooit afgewezen Leonardo DiCaprio

Whitney Port: ik heb ooit afgewezen Leonardo DiCaprio

Whitney Port heeft beweerd dat ze een keer afgewezen Leonardo DiCaprio als hij flirtte met haar al een paar jaar geleden, omdat ze “te zenuwachtig”.


MIX


DELEN


DELEN


TWEET


PIN

Whitney Port heeft beweerd dat ze een keer afgewezen Leonardo DiCaprio.

Whitney Port

De 34-jarige reality-ster – die is getrouwd met Tim Rosenman sinds 2015, en heeft twee-jaar-oude zoon Sonny met hem – heeft gezegd dat ze een keer liep in de Hollywood-ster tijdens een avondje uit, waarin hij vertelde haar dat hij was een fan van haar ‘The Hills’ spin-off-serie ‘The City’ en telefoonnummers uitgewisseld met haar.

Ze zei: “ik heb al sterven om mensen te vertellen van dit verhaal voor jong en oud. Ik heb het gevoel als wanneer ik vertel het aan vrienden, gelooft niemand me.”

En haar goede vriend Andrea Cuttler – die beweert dat ze met Whitney op de time – toegevoegd: “En dan Leo komt u ook … insinueren dat, als hij gemist had de week priors aflevering. En je denkt, is hij vertelde me dat hij waakt over ‘De Stad’? Dit is erg verwarrend, maar ook ongelooflijk.”

Het paar vervolgens beweren Leonardo gaf Whitney zijn telefoonnummer, voor ze en Andrea sloot zich bij hem en zijn vrienden op een andere club.

Andrea zei: “ik herinner me dansen alleen op de dansvloer, omdat je in de hoek tegen hem te praten en ik wilde niet te dringen, maar ook kon het niet laten.”

Volgens Whitney, ze sprak Leonardo over de tekst voor een aantal maanden voordat de ontmoeting in Los Angeles weer, toen nodigde hij haar terug naar zijn huis.

Maar de ‘Heuvels: een Nieuw Begin’ sterren dringt ze draaide de 44-jarige ster naar beneden, want ze was “weg te zenuwachtig”, maar nu “betreurt” haar beslissing.

Spreken op haar podcast ‘Met Pinksteren’, zei ze: “Hij nodigde me uit om Teddy’ s en hij nodigde me terug naar zijn huis en ik zei nee. Ik was te zenuwachtig. Ik had nog nooit een one-night stand. Ik wilde niet met hem alleen.

“Ik was veel te zenuwachtig om het te doen en toen verloor ik mijn kans en het is echt een van mijn grotere spijt in het leven. Als je niet denkt dat ik was cool, nu heb je waarschijnlijk wel doen.”

Tagged in Leonardo DiCaprio
Whitney Port