Wie won Errol Spence Jr vs Mickey Garcia vechten? Resultaat van IBF weltergewicht titel gevecht

SubscribeSee onze privacy noticeMore newslettersThank u voor subscribingWe meer newslettersShow meSee onze privacy noticeCould geen abonnement, probeer het opnieuw laterInvalid e-Mail

Errol Spence Jr gedomineerd Mickey Garcia, gemakkelijk winnen op punten en zie hem verdedigen zijn IBF-weltergewicht titel voor de derde keer in Dallas.

Hoewel Spence was gehouden met de afstand van vier-gewicht wereldkampioen Garcia de uitkomst keek nooit in twijfel te trekken en alle drie de jury Spence elke ronde.

Het was Spence ‘ s eerste 12 round bout in zijn afgelopen 12 gevechten, maar de rechters scoorde de strijd 120-107 120-108 120-108 in de 29-jarige gunst.

De eerder ongeslagen Garcia, die opgeklommen van 135 147 pond in voorbereiding voor de wedstrijd, verloor zijn eerste gevecht in zijn vorige 40 professionele ontmoetingen.

Spence bewaard zijn IBF weltergewicht titel
(Beeld: Getty Images)

Lees Meer

  • Frank Bruno afgebeeld voor het eerst sinds longontsteking strijd

De zegevierende Spence zei: “In het kamp van de opleiding, veel van de commentatoren dacht dat hij was te slim en ik kon niet zo goed als hem. Ik toonde ik kan het vak en kan ik beweeg mijn hoofd als ik wil.

“Het spel is om slim te zijn. Het is de zoete wetenschap. Ik had de grootte en bereik voordeel, dus waarom niet gebruiken om weg te nemen de prik? Het is een wapen voor mij en het neemt afstand van een van zijn wapens.”

Een teleurgestelde Garcia zei: “Mijn broer (trainer Robert Garcia) wilde misschien stoppen met de strijd in de latere rondes. Hij wilde niet om mij te laten krijg je meer, maar ik vertelde hem dat ik in orde was en ik heb geprobeerd om daar uit te gaan en het af te trekken.

Spence wordt gezien als één van de beste ter wereld actief welterweights
(Beeld: Getty Images)

Lees Meer

  • Anthony Joshua en Deontay Wilder kon het gezicht af met twee enorme £80m DAZN deal

“Ik dacht dat ik het kon hebben landde een goede kans om alles te veranderen, maar ik was niet in staat om het land.”

Spence was in staat om het land 345 van de 1,082 stoten gooide hij in de strijd – een indrukwekkende 32 procent.

Hij groeide op in Dallas, en voegde eraan toe: “De motivatie van de gevechten in de voorkant van mijn woonplaats menigte voelde ik me geweldig. Deze mensen hebben mij gesteund heeft sinds dag één en ik wilden op een goede prestatie voor alle van hen.”

Lees Meer
Sport-top verhalen

  • Jozua Wilder double-header in pijplijn

  • Hamilton ‘ s hommage aan de F1 legende Wijting

  • McIlroy sloeg door Ryder Cup-grote

  • Engeland naam van het team om het gezicht van Schotland