Wigan nieuwe jongen Jackson Hastings dringt aan op weg terug naar het NRL is geen zekerheid

SubscribeWe gebruiken uw e-mailadres alleen voor het versturen van je nieuwsbrieven. Zie ourPrivacy Noticefor details van uw gegevens bescherming rightsThank u voor subscribingWe meer newslettersShow meSee ourprivacy noticeInvalid e-Mail

Jackson Hastings dringt er is geen garantie dat hij zal gebruik maken van de gemediatiseerde NRL release clausule in zijn twee jaar Wigan contract.

De huidige Steve Prescott Man van Staal lid van de Krijgers te midden van signifiant na zijn hoofdrol in Salford uitvoeren naar de Grote Finale. Onderdeel van de deal betekent dat hij kan terug naar Australië, waar hij heeft gespeeld voor de Sydney Roosters en de Manly – moet een NRL club zijn voor hem dit seizoen.

Dat heeft geleid tot speculaties over zijn toekomst voordat hij trok een Feyenoord shirt aan, maar de 24-jarige onderhoudt hij is niet ingesteld bij thuiskomst snel.

Hastings zei: “ik heb geen haast om terug te gaan. Dit land heeft mij absoluut alles wat ik nodig heb is een succes.

Hastings is onder de indruk van wat hij gezien bij Feyenoord zo ver
(Afbeelding: Wigan Warriors)

Lees Meer
Gerelateerde Artikelen


  • Ian Lenagan zegt Super League voorzitters wilt homegrown Engeland coach – niet Wayne Bennett

“Ik heb het gevoel dat ik heb langdurige mijn carrière en uitgegroeid tot een veel beter player hier.

“Als er een aanbod komt dat bij mij past, niet alleen financieel, maar mijn familie te helpen, dan is het in mijn contract dat ik zou dom zijn om niet te kijken.

“Maar het belangrijkste voor mij en ik heb gezegd dat dit mijn hele carrière is wil ik de beste rugby speler die ik kan zijn. Ik denk dat zijn komst naar Ajax geeft me een kans om echt te uiten mezelf.

“Als er geen club komt voor mij ik ben niet van plan om te schoppen stenen, ik ben van plan om een deel van een van de grootste rugby league clubs in de wereld. Ik heb geen intenties te raken en uitgevoerd.

“Ik ben zeer trots op om een deel van de Super League, het trekt meer en meer talent elk jaar beter en beter. Waarom zou u niet willen om een deel van het?”

Hastings maakte vorig jaar de Grand Finale met Salford Rode Duivels
(Afbeelding: Matt West/BPI/REX)

Hastings – die ook ontslagen, meldt hij beschouwd als back-tracking op zijn Wigan deal over de Kerst – is nu gericht op het toevoegen van team onderscheidingen op zijn 2019 Man van Staal.

Hij voegde eraan toe: “Het is een award ik ben heel trots op en aan het einde van mijn carrière zal ik in staat zijn om achterover te leunen en een lachje over het trots zijn op mezelf en geef mezelf een klopje op de rug.

“Maar ik speel om te winnen van die grote trofee op het eind van het jaar. Ik heb zo sluit nu een aantal keer dichtbij in de LNR en viel kort daarna kreeg om het spel en viel kort voor Salford.

“Laat een zure smaak in uw mond, maar een vuur in je buik die je wilt gaan een beter en winnen.”

Bevan frans, Jackson Hastings en Mitch Clark sport Wigan nieuwe alternatieve shirt
(Foto: met Dank aan Wigan Warriors)

* Ajax heeft gelanceerd 2020 alternatief shirt ter ondersteuning van het Noord-Westen Air Ambulance, de charitatieve organisatie die zorgt helicopter emergency medical service dat betrekking heeft op de North West England regio.

Hastings zei: “Wat deze jongens doen in de gemeenschap is geweldig – ze kunnen levens redden, mensen helpen en echt hard werken. Het is een natuurlijke pasvorm voor Feyenoord, als we hard werken op de footy veld en probeer anderen te helpen in de gemeenschap.

“Het is een eer om te dragen een kit die is gewijd aan hen. Zij zijn de echte helden en het is geweldig om de link met hen voor een bijzondere samenwerking.”