Will Smith gehouden lyrics schoon voor oma

Will Smith gehouden lyrics schoon voor oma

Will Smith zelden vervloekt in zijn muziek op aandringen van zijn oma die wilde himt o “intelligente” met zijn keuze van woorden.


MIX


DELEN


DELEN


TWEET


PIN

Will Smith zelden vervloekt in zijn muziek op aandringen van zijn oma.

Will Smith

De 51-jarige ster begon met het schrijven van zijn eigen nummers hij was toen pas 12 jaar oud en toen zijn oudere familielid gevonden zijn “rap boek”, in plaats van een berisping hem, voor zijn gebruik van godslastering, ze schreef gewoon een opmerking in het tijdschrift aandringen van hem om meer “intelligente” in de keuze van zijn woorden.

Die op ‘Late Night met Seth Meyers’, de gastheer zei: “Een ding dat je deed, dat was onverschrokken, maar misschien zijn er niet eens op die manier naar mensen, ik wist dat je als een hip-hop artiest en op een moment dat dit niet was wat mensen aan het doen waren, uw teksten waren zeer schoon. Die keuze was een grotere keuze dan denk ik dat het waarschijnlijk keek naar de mensen.”

Zal verklaard: “ik was 12 jaar oud en ik begon te rappen. Ik had dus mijn rap boek, en ik was het schrijven van mijn spullen en ik had al mijn kleine vloek woorden in mijn rap boek. En mijn oma vond mijn rap boek.

“En ze draaide ze nog nooit heeft niets gezegd. Bleek aan de achterkant en ze zei: “Lieve Willard, echt intelligente mensen hebben niet om woorden te gebruiken als deze te uiten. Houdt u de wereld laten zien dat u bent net zo slim als wij denken dat je bent. Liefde, Gigi.’ Ik lees dat, en ik was als, ‘F**k.'”

Zal is onlangs teruggekeerd naar actie films in ‘Bad Boys 3’ en terwijl hij werd in eerste instantie enthousiast vast komen te zitten in de scènes, al heel snel vond hij zijn lichaam niet meer te genezen manier gebruikt om zo enthousiast te brengen in een stunt performer.

Hij zei: “Toen ik begon, ik was als, ‘Bad Boys 3, we gaan terug. Ik ben bezig met mijn stunts. Ik ben van plan om het te krijgen. Ik hoef geen stuntman, ik zal het doen. En drie dagen, ik was als, ‘Ay, waar is mijn stuntman?'”

De vader-van-drie denkt dat hij moet kijken naar zijn jongere zelf voor het advies als hij o langer als “fearless” als hij gebruikt te worden.

Gevraagd of hij denkt na over wat hij zou hebben geadviseerd zijn 25-jaar-oude zelf, hij zei: “weet Je, ik heb over nagedacht. En ik denk dat ik niet zou geven me advies, ik zou waarschijnlijk stel mezelf de vraag voor advies. Toen ik 25 jaar oud was, ik was zo ambitieus, en ik was zo gedreven en ik was onbevreesd.

“En als ik heb gekregen ouder. Ik ben begonnen met het krijgen van een beetje meer bang, en ik zou het mezelf af te vragen, ik was als, ‘Waarom ben je zo gek? Waarom denk je dat je zoveel kan doen?’ Er is zulk een macht aan naïviteit. Het is net als je eenmaal weet, kun je niet onbekend.”

Tagged in will Smith