Zhanna Friske, de zoon en de snelle huwelijk met Christina Tulupova: Dmitry Shepelev gaf een interview aan Ksenia Sobchak

De TV-presentator werd de nieuwe gast van de YouTube-show “let op, Sobchak!”.4 Dec 2019 / 14:04 Tekst: Olga Kosikova / Foto: stills uit video

Het salaris voor de “Eerste” kanaal:

Ik realiseerde me na het interview met Andrew u de criteria nu “minder dan Malakhov”, “like Malakhov”, “meer dan Dr. oz, maar minder dan de sterren”… de Eerste betaling was 300-400 duizend roebel per maand, maar dat was tien jaar geleden. Het was een duizelingwekkende, meer dan op de oekraïense televisie. Ik heb een nieuw leven begonnen. Nu het salaris is afhankelijk van… Over haar, ik zal niet spreken. Ik denk niet dat ik ben geweldig. Mijn enige, of een van de weinige voordelen die ik kan wachten. Voor mij nooit liep met de contracten.

Dmitry uitgelegd waarom ze met Zjanna Friske genaamd, de zoon van de Plato (de zoon van Ksenia Sobchak en Maxim Vitorgan is overigens hetzelfde):

We hadden een afspraak dat we het uitzoeken van de namen zolang men niet een beroep op ons beiden. We hadden veel opties: ik vond de naam Alan, haar – Daniel, ik vind het principieel niet leuk. Plato is de eerste naam die we hebben afgesproken en nooit beweerd.

Shepelev verteld over de relatie van Zjanna Friske met haar vader, Vladimir Borisovitsj:

Wanneer Jeanne dit conflict is al begonnen. Ze deed het niet communiceren met zijn vader. In de twee jaar na het overlijden van onze kennis van de ziekte, zag ik haar vader een keer. Ze had een moeilijke relatie met zijn vader, ze had niet gesproken, dat voor zes maanden. En hoe het zal averechts werken op Plato, hebben we niet besproken. Jeanne gewaarschuwd dat ze zullen zeker stront en vanwege de mogelijkheden om te vechten voor hem. Sinds de dood van Jeanne vier jaar verstreken is, en al die tijd onder procederen voor elke reden: de erfenis, aandelen, Responde, het omgaan met de kleinzoon en dus op.

Ksenia Sobchak en Dmitry Shepelev

Hij herinnerde zich ook het conflict tussen hem en de familie van Jeanne, die plaatsvond onmiddellijk na haar vertrek in 2015. Dan 3-5 dagen voordat de zanger niet van de rekening van de russische steun Fonds, waar de kredieten werden gemaakt om te helpen Friske, en uit haar persoonlijke account werd geleegd uit. Dit werd bekend na de dood van de zanger, toen het tijd werd om de te verdelen erfenis en om toegang te krijgen tot alle account. Volgens Shepeleva, 21 miljoen roebel kostte haar ouders en liet zijn kleinzoon Plato – als één van de drie erfgenamen van de schuldenaar aan het Fonds van 7 miljoen roebel. Dmitry moest betalen voor de schulden van zijn zoon:

Ik heb een paar jaar van stilte, heeft geen commentaar gegeven op de gebeurtenissen en geloofde dat het verkeerd was om het te doen. We hebben niet verplaatst, wij communiceren niet met een kleinkind zien ze niet van elkaar. Er is een beslissing van een rechter, zij het initiatief voor de procedure van de communicatie met het kind officieel worden geregeld. Ik ben ervan overtuigd dat het niet nodig is om dit te doen, zoals het zal zijn tegen hen. Hoewel deze moeder Jeanne sprak met Plato, was in mijn appartement. Maar ze ingediend bij de rechtbank. Het hof: een uur en een half, twee keer per maand. Op deze datum zijn ze niet zo ver gekomen. Maar komen ze op de talk shows die liefde om ze te zien vertel ik was een vreselijke vader.

Eerst en vooral is het belangrijk voor mij om op te groeien in vrede. Plato was niet constant gevraagd “En als hij zich herinnert mama.” Hij begin van het leven, was dramatisch. Ik heb een vereiste – geen foto ‘ s plaatsen met het kind, niet slepen op de lucht. Maar zodra er was Joan, alle beurten graag een foto plaatsen met uw kind. Ik vroeg: “Waarom?” – Ik heb geen antwoord. En dan gaan ze op de talk shows en vertel me hoe slecht ik was.

Op een eerste date met Plato na de dood van Jeanne, haar vader kwam met geweren – hij dreigde mij. Wat zou er gebeurd zijn als het niet voor de wacht, ik weet het niet. Een paar maanden later, toen we terug naar huis met Plato, worden we geconfronteerd met vijf Blanken in de voorkant van mij en onze twee-jaar-oude garde zijn arm brak. Hij behandelt ons met zijn lichaam, en ze zijn een poging om de tolerantie aan de trek van de handen op de grootvader. En dat is wanneer ik houd de baby in haar armen. Er is een verklaring aan de politie. Plato onthoudt over de nachtmerrie, niet wetende wie of er was. Ik zeg niets en niet uit te leggen, maar op een dag hebben we over praten.

Terwijl Dmitry probeert Plato niet vergeten over mama en voortdurend praten over het alleen goed:

Het is belangrijk voor mij om te begrijpen – hij heeft een moeder. Zelfs als hij niet in staat is om te omhelzen haar, maar zij heeft het. Ik probeer zo veel mogelijk over praten en onze omgeving, vraag ik u niet te vertellen dat ze een kunstenaar, ze een zangeres. Deze openbare kant ik ga proberen om uit te zoomen, want het is voor mij heel belangrijk om te begrijpen dat zijn moeder een levende persoon, een liefhebbende moeder. Het is echt, maar dat is niet wat ik zie op de covers van de tijdschriften van andere mensen.

Dmitry bevestigd dat het in een relatie met de architect en ontwerper Xenia Tulupova:

Ja, we zijn een stel. We zijn drie jaar samen. Stelde ons kinderen van onze kinderen gingen naar dezelfde kleuterschool. Dit is onze eerste kennismaking. Er was een tweede – we afgestemd op de Zwammen.

De presentator maakte bezwaar tegen Ksenia over het feit dat zijn geliefde Christine Tulupov probeert te compenseren voor zijn zoon moederlijke zorg, en Plato wil maken voor haar nieuwe mama:

Ik zie het niet. Met hem hebben we een dergelijke nauwe relatie met hem, we waren samen elke dag – ’s ochtends en’ s avonds, met een paar uitzonderingen. Dus ik denk dat in deze situatie, ik en de vader en de moeder. En terwijl het bij mij past. Ik denk niet dat ik een uitstekende vader. Zal ik belijden voor mijn “vakupak” ik ben vaak ongeduldig, ik ben niet de perfecte vader. Ik besteed de tijd die uw kind en I like it.

Shepelev Sobchak laten doorschemeren over een mogelijk huwelijk tussen hem en Xenia:

Ik denk dat we zouden worden man en vrouw. Ik maakte haar een aanbod. Ik weet dat het licht, delicaat, onverantwoordelijk, leven-liefhebbende vrouw mooi. Maar ik weet niet voor haar als vrouw en moeder. Ik ben niet vertellen Kati die ik koester het verleden. Niet weigeren. Het heeft me veel geleerd. Het brak me zo erg dat ik voel me een ander mens. Maar ik wil niet in het verleden leven.